0
Evrokupovi

HAJNKES: Razbili smo ih, Real neka slavi Navasa! ZIDAN: U Ligi šampiona jedan tim mora da pati…

Objavljeno: 02.05.18 u 10:50

Iskusni stručnjak je posle eliminacije Bajerna od Reala potvrdio da je to bila njegova poslednja utakmica u Ligi šampiona.

Real je eliminisao Bavarce posle još jedne drame u Madridu, spornih sudijskih odluka i golova o kojima će se još neko vreme pričati.

Vremenski Jup Hajnkes nije želeo o sporednim stvarima, već je istakao sjajnu igru svog tima.

– Kao i svi u ekipi, razočaran sam rezultatom, ali neću pasti u depresiju jer znam da smo bili bolji. Bila je predivna, svetska utakmica, praznik fudbala. Dominirali smo, a Real treba da slavi Navasa do zore zbog svega onoga što je branio – izjavio je posle meča Hajnkes.

Razočaran je ishodom, ali i ponosan izdanjem svog tima.

– Dugo moj Bajern nije ovako napadao i delovao na terenu kao večeras. Još nam je nekoliko igrača bilo povređeno, a i protiv sebe smo imali 80.000 navijača. Real je pretio samo iz kontri – rekao je Hajnkes.

Njegov kolega na drugoj strani, Zinedin Zidan, srećan je zbog prolaska u još jednoj triler završnici na ‘Bernabeu’.

– Bila je ovo jedna luda utakmica. Vrlo loše smo je otvorili, rano primili gol. Tek u drugom poluvremenu, posle drugog gola stali smo na noge i kontrolisali igru. Bajern je igrao fantastično. Liga šampiona je takvo takmičenje u kojem jedna ekipa na kraju mora da pati. Na sreću, mi nismo ta ekipa. Mada je loše po zdravlje i po srce proći sve ovo – rekao je popularni ‘Zizu’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter