0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘SVAKI PUT KADA PRIMIŠ KOŠ…’: Čanak ponovo nezadovoljan – evo kada se vraća Novica Veličković (FOTO)

Objavljeno: 01.05.18 u 21:24

Trenera Partizana Nenada Čanka obradovala je samo pobeda, ali ne i igra svojih pulena u meču protiv Metalca iz Valjeva.

Crno-beli su u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ bili bolji rezultatom 91:79, ali je autsajder iz KLS-a bio u potpunom egalu gotovo 35 minuta utakmice. To se nikako nije dopalo mladom stručnjaku.

– Loše smo otvorili utakmicu u smislu fokusa i koncentracije, neki promašeni ziceri uveli su nas u neku apatiju. Ekipa Metalca ima kvalitet, ima visinu, morate da budete na 100 odsto za njih. Ušli smo u velike probleme, a pobeda je jedina dobra stvar. Liga je takva, na svaka tri dana je utakmica, dešavaju se ovakve stvari i mislim da ih treba ostaviti iza sebe i gledati unapred. Uvek će dolaziti do nervoze i to moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Svaki put kad primiš koš, u nečemu si pogrešio. To je sigurno plod dekoncentracije i grešaka. Ali, treba i ubaciti koševe. Metalcu svaka čast. Ljudi imaju kvalitet i ako nisi na maksimumu, kažnjavaju te – rekao je trener Partizana.

Čanak je otkrio i kada bi na parket mogao da se vrati kapiten Novica Veličković koji je i večeras meč gledao ‘u civilu’ pored terena.

– Pokušaćemo da odigra neki minut u Novom Sadu protiv Vojvodine. Nećemo na silu, ali ideja je da odigra nešto da bi bio u ritmu za Železnik – rekao je Čanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter