0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKIRANA NOVA META: Zvezda zamenu za Donalda pronašla u domaćem šampionatu! (FOTO)

Objavljeno: 01.05.18 u 10:26

Holanđanin Donald Mičel sasvim izvesno na kraju sezone napušta ‘Marakanu’, a mogući naslednik je jedan od najboljih igrača iz redova Vojvodine.

Jasno je da se pored naših internacionalaca u Evropi i nekolicine stranaca, pod lupom Crvene zvezde nalazi i nekolicina igrača iz srpskih klubova.

Kako je HotSport najavio, napadač Spartaka Nemanja Nikolić je prva želja crveno-belih i pregovori sa predstavnicima kluba sa krajnjeg severa Srbije su započeti, a u tefteru je našao i Dušan Jovančić (27), koji se zimus dovodio i u vezu sa Partizanom.

FOTO: STARSPORT

Kapiten Novosađana je novom šampionu intresantan kao mogući naslednik Mičela Donalda, koji odlazi na kraju sezone.

U prilog crveno-belima ide i činjenica što je nekadašnji igrač Zemuna i Borca iz Čačka od 30. juna slobodan igrač, kada mu istice ugovor sa novosadskim superligašem.

Ostaje da se sačeka krajni rasplet do kraja maja, a početkom narednog meseca krenuće se u realizaciju poslova na nekoliko polja, pošto je već 10. jula zakazan start u kvalifikacija za Ligu šampiona, u koje će Zvezda ući od drugog kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter