4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evo kolika suspenzija očekuje Zdjelara zbog isključenja u Novom Sadu

Objavljeno: 01.05.18 u 10:46

Automatska kazna zbog dva žuta kartona je jedan meč suspenzije, tako da će se bitan igrač naći na terenu u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog

Postojala je dilema oko iskljucenja Saše Zdjelara u meču sa Vojvodinom u Novom Sadu, a kako saznaje HotSport u zapisniku stoji da je vezista dobio dva žuta kartona, mada su se u Partizanu „uplašili“ da je u pitanju direktan crveni karton!?

Sudija Mazić je zbog incidenta sa Lazarom Arsićem poslao Zdjelara u svlačionicu, a vezisti crno-belih će u četvrtak Disciplinska komisija FS Srbije izreći kaznu od jednog meča suspenzije, što je jasno po pravilniku.

U Humskoj su i planirali da pojedini prvotimci propuste subotnji meč sa Napretkom iz Kruševca i odmore ih ze revanš meč Kupa Srbije protiv Čukaričkog, koji je daleko bitniji za Partizan.

Ekipa Miroslava Đukića u ovoj utakmici na domaćem terenu juri dva gola minusa sa Banovog brda, u pokušaju da se domogne finala i odbrani pehar, koji su osvojali dve godine uzastopno.

0
0

4 Komentara

  1. Znao je Mazic sta mu sleduje ako mu da direktan crveni!!!ono sto je on uradio nije za 2 neggo za 5 utakmica ne igranja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter