0
Evropske lige

AKO ĐUKIĆ ODE: Jedan kandidat manje za klupu Partizana!?

Objavljeno: 01.05.18 u 14:40

Partizan je izgubio trofej namenjen šampionu Srbije, ali još uvek nije jasno da li će Miroslav Đukić napustiti klub ili će mu osvajanje Kupa ‘dodeliti novi život’.

Ako se osmotre rekacije navijača može se zaključiti da je Miroslav Đukić na izlaznim vratima stadiona u Humskoj. Javnost, po navici, već nagađa o mogućim zamenama, a jedan je kandidat manje.

Naime, kada god se potegla tema smene Miroslava Đukića, u redu za posao u Partizanu su ‘stajali’ Aleksandar Stanojević, Vladimir Ivić i Ilija Stolica. Po svemu sudeći ovaj drugi ispada iz konkurencije.

Po pisanju medija u Izraelu, Vladimir Ivić je kandidat za klupu Makabija iz Tel Aviva. ‘Ponos Izraela’ ima očajnu sezonu za sobom i kako stoje stvari grčevito će se boriti za plasman u Evropu. To znači da će kormilo Makabija napustiti Đordi Krojf, to jest da će se Holanđanin vratiti na mesto na kom je bio pre selidbe na klupu – tehničkog direktora.

FOTO: Partizan.rs

Tako se otvara mesto za Vladimira Ivića iza kog je godinu dana pauze posle odlaska iz PAOK-a. Definitivno kandidat manje za klupu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter