0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONALD I JOVIČIĆ: Pokazali smo da smo najbolji!

Objavljeno: 30.04.18 u 13:10

Mičel Donald i Branko Jovičić su dali nemerljiv doprinos u osvajanju 28. titule šampiona Srbije.

Ovaj dvojac je bio zadužen za vezu između odbrane i napada, i tokom većeg dela sezone stvari su sjajno funkcionisale.

Doskorašnjem kapitenu crveno-belih, koji je posle pauze zbog srčanih problema traku prepustio Filipu Stojkoviću, ovo je bila druga titula od kad je stigao iz Morodovije

Neverovatno! Ovo mi je druga titula u Zvezdi, ali ona nosi zaista posebnu težinu. Bio je ovo dug put, sezona sa mnogo utakmica i mnogo uzbuđenja je za nama. Zaslužili smo svime što smo pokazali u prethodnim mesecima da budemo šampioni. Takođe naši navijači su ovo zaslužili, uvek kažem da su oni 12. igrač i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Mnogo kilometara su oni prešli sa nama ove sezone da bi nas podržali, retko koji klub na svetu to ima, rekao je Donald.za zvanični sajt kluba.

Jovičić je čestitao svim navijačima Crvene zvezde, uz komentar da se svaki trud isplati:

Dug i tezak period je iza nas, sve ove mesece smo trenirali i trudili se, nizali pobede kako bismo postali šampioni. Uspeli smo u tome i svi smo neizmerno srećni. Meni je ovo prva titula i sa fudbalske strane srce mi je ispunjeno, rekao je Jovičić.

On je jučerašnji meč morao da napusti na poluvremenu zbog bola u ramenu, ali je dobra vest to što nije teža povreda u pitanju:

Dobrio sam udarac u rame u samom finišu prvog dela igre, na svu sreću nije ništa ozbiljno. Imaću poštedu od treninga nedelju dana, a posle se vraćam normalnom radu. Radujem se što su svi igrači završili zdravi i bez povreda utakmicu u Kruševcu. Snaga ovog tima leži u zajedništvu, ukoliko ostanemo svi zajedno i preko leta ne sumnjam da ćemo nastaviti da nižemo pobede, istakao je Zvezdin vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter