0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki (SRB) v Pablo Carreno Busta (ESP) Beograd, 07.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP ISTANBUL: Troicki nastavio uspešno popodne srpskih tenisera

Objavljeno: 30.04.18 u 17:00

Nakon Lasla Đerea i Viktor Troicki je obezbedio plasman u drugo kolo ATP turnira serije 250 u Istanbulu, savladavši na otvaranju turnira Bernarda Tomića u tri seta.

Naš teniser je Australijanca ovdašnjih korena savladao rezultatom 3:6, 6:0 i 7:5 i na taj način prekinuo niz od šest uzastopnih poraza.

Iako je posle izgubljenog prvog seta delovalo da će se niz bez pobede nastaviti, Troicki je u narednom žestoko odgovorio i izjednačio rezultat bez izgubljenog gema.

Treći set doneo je veliku borbu, iz koje je srpski teniser izašao kao pobednik posle taj-brejka i tako se plasirao u drugo kolo, gde ga očekuje duel sa pobednikom meča Radua Alboda (Rumunija) i Rodžerija Dutra Silve (Brazil).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter