0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA POVREDA: Đukic menja najbolji tim pred derbi sa Vojvodinom!

Objavljeno: 29.04.18 u 09:52

Partizan ima dosta personalnih problema, a pored Tavambe i Stojkovića povređen je Đerlek i u ekipu se vraća štoper Mitrović.

Poraz u derbiju je totalno umanjio šanse Partizana da odbrani titulu, a ekipa iz Humske od 18.30 časova u Novom Sadu želi pun pogodak. Na crti je Vojvodina i kako saznaje HotSport izmenjeni sastav crno-belih zbog problema sa povredama.

U takmičarskom pogonu nisu golman Stojković i N. G. Miletić, a posle Tavambe probleme ima i mladi Đerlek. Posle prelažanog virusa trebalo bi da igra štoper Milan Mitrović.

Trener Miroslav Đukić je primoran za miks startne postave i izvlačenje ‘dzokera’, a izgleda da ponovo neće igrati zamenik kapitena Miroslav Vulićević. Kapitensku traku nosiće kao i protiv Radničkog iz Niša Marko Jevtović.

Projektovan sastav: Jovičić – N. R. Miletić, Marković, Mitrović, Antonov – Zdjelar, Jevtović, Pantić, Tošić, Ivanović – Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter