0
Evropske lige

ŠTOPER KAO GOLGETER: Srbin golom u zaustavnom vremenu rešio šampionsku trku u Rumuniji (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.18 u 23:18

Srpski defanzivac posao je junak derbija Bukurešta, pošto je pogotkom u prvom minutu nadoknade spasio svo tim poraza i prektično rešio pitanje šampiona.

Gol karijere za Bogdana Planića, koji je rešio šampionsku trku u Rumuniji !?

Posle velikog derbija u Bukureštu navijači Steaue slave Srbina, koji je u stilu ekstra napadača, u 91. minutu svom timu doneo zlatan bod protiv Kluža (1:1).

Pobeda je bila u „džepu“ velikog rivala, ali je naš internacionalac uleteo u šesnesterac rivala i u padu bocnuo loptu u mrežu, posle asistencije saigrača Alibeka.

Za skidanje dresa i slavlje zarađen je žuti karton, ali na kraju za to niko od 30.000 navijača nije mario. Slavlje je nastavljeno u svlačionici, a sreći nije bilo kraja kod bivseg kapitena Vojvodine.

– Sve se desilo u deliću sekunde, a reagovao sam instiktivno i posrećilo nam se da izbegnemo poraz. Derbi je bio žestok, uspeli smo drugi put da se spasimo poraza od Kluža i na dobrom smo putu da osvojimo titulu. Imamo dva boda više tri kola pre kraja – kaze za HotSport Planić.

Srbin je tokom čitave sezone oslonac giganta iz Bukuresta, koji već ima ekstra ponude za za njega. Napravili su dobru procenu, a profit od prodaje će jos malo da sačeka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter