0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS PLEJ-AUT: Rad grabi ka opstanku, Javor zapečatio sudbinu Borca

Objavljeno: 29.04.18 u 21:25

Fudbaleri Rada napravili su veliki korak ka opstanku, pošto su kao domaćini savladali ekipu Bačke sa 2:0.

„Građevinari“ su protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak nastavili niz odličnih rezultata u plej-autu, gde su u četiri utakmice zabeležili osam bodova. Ovo ih je na tri kola pre kraja doigravanja izvelo van opasne zone, sa tri boda više od svog današnjeg protivnika.

Susret na „Banjici“ praktično je rešen već posle pola sata igre, do kada je domaćin već postigao oba svoja gola.
Najpre je Bogdan Mladenović u 16. minutu doveo svoj tim u vođstvo, koje je Đorđe Denić duplirao 13 minuta kasnije i ispostaviće se postavio konačan ishod susreta.

Sa druge strane, duel u Ivanjici doneo je izvesno i prvog putnika u niži rang takmičenja, pošto je domaći Javor sa ubedljivih 3:0 bacio Borac u praktično bezizlaznu situaciju.

Čačani pred poslednja tri kola imaju sedam bodova zaostatka u odnosu na Rad, koji je prvi ispod crte, pa ih samo veliko čud može spasiti selidbe u Prvu ligu Srbije.

Pitanje pobednika na stadionu kraj „Moravice“ ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje, a jedan od najvećih krivaca za to je Ivan Cvetković koji je pogocima u 2. i 16. minutu u ranoj fazi doneo visoko vođstvo domaćinu.

Tačku na utakmicu tri minuta pre odlaska na odmor stavio je Stefan Panić, a Javor je ovom pobedom doveo sebe u lepu poziciju pred sam viniš trke za opstanak.

PLEJ-AUT, ČETVRTO KOLO

Zemun – Mladost 0:0

Javor – Borac 3:0 (3:0)
/Cvetković 2, 16, Panić 42/

Mačva – Radnik 2:1 (0:1)
/Milinković 77, Jovanović 89 – Pantelić 25/

Rad – Bačka 2:0 (2:0)
/Mladenović 16, Denić 29/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter