0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MEČ LOPTA U KRUŠEVCU: Još jedna pobeda za crveno-belu titulu – Bez Donalda, Zvezda veoma ofanzivna!

Objavljeno: 29.04.18 u 09:35

Prvi uspeh protiv Napretka ove sezone donosi šampionsku krunu, a u ekipi posle odrađene kazne je Mičel Donald mada se neće naći u startnoj postavi.

Skockalo se da Crvena zvezda danas u Kruševcu od 16 časova juri pobedu za overu titule, a rival je Napredak koji je jedini savladao Beograđane ove sezone. Ipak, uspeh donosi crveno-belima šampionsku krunu i pored poziva navijačima da ispune stadion pod ‘Bagdalom’, za poslednji korak potrebna je dobra predstava.

I kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević planira da izvede ofanzivan tim sa proverenim adutima predvođena razigranim Lukom Adžićem. Mladi napadac je kreirao uspeh protiv Čukaričkog i vraća se u najbolju postavu.

Dva meča suspenzije je odradio je posle isključenja u derbiju zamenik kapitena Mičel Donald. Holanđanin se nalazi u ekipi, ali verovatno neće početi meč i možda ulogu od starta dobije bivši kapiten domaćina Marko Gobeljić pošto sitne probleme sa povredom ima Milan Rodić. Ulogu kapitena imaće Filip Stojković.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić – Jovičić, Krstičić, Radonjić, Adžić, Ben – Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter