0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCEEN

POTEZ KOJI MU JE KUPIO KARTU ZA VEČNOST: Neverovatni Luka Milivojević i odluka koju navijači neće zaboraviti (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.18 u 19:46

Luka Milivojević je današnjim potezom za sva vremena kupio srca navijača Kristal Palasa.

Kristal Palas je sa ogromnih 5:0 savladao Lester, a u večnom sećanju će ostati ne samo navijačima, već i Kristijanu Bentekeu, zahvaljujući Luki Milivojeviću.

Naime, u poslednjim momentima meča dosuđen je penal za Palas, i odgovornost je trebalo da pripadne Milivojeviću. Ipak, kapiten je odlučio da postupi upravo tako – kapitenski, i lopta je završila u rukama momka kom je psihička injekcija bila najpotrebnija, Bentekea.

Uspeo je Belgijanac da zatrese mrežu, usput se i okliznuo, a koliko mu je ovaj gol značio najbolje pokazuje njegova faca pošto je lopta završila u mreži:

A onda su reč preuzeli navijači…

Možda neće ove godine uspeti da se domogne šamponskog pehara, ali je Milivojević u „kolevci fudbala“ uspeo da stekne nešto mnogo važnije – apsolutno poštovanje navijača.

A to nije pošlo za rukom ni mnogo poznatijim „imenima“ od njega…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter