0
Evropske lige

PAKLENA ZAVRŠNICA ČEMPIONŠIPA: Grujićev Kardif čuva drugo mesto, poslednje kolo donosi konačan rasplet borbe za elitu

Objavljeno: 28.04.18 u 19:12

Fudbaleri Kardif Sitija slavili su sa 2:0 na gostovanju ekipi Hala u meču 45. kola Čempionšipa i tako se uoči poslednjeg kola vratili na mesto koje direktno vodi u Premijer ligu, ispred Fulama koji je juče bio bolji od Sanderlenda (2:1).

Velšani su do poede na gostovanju ‘tigrovima’ došli pogocima Šona Morisona u 32. i 80. minutu i tako došli na korak od zacrtanog cilja.

Tim našeg Marka Grujića, koji je na ovom meču na terenu proveo 36. minuta, u poslednjem kolu dočekuje Reding koji je malo iznad zone ispadanja, tako da praktično imaju zicer za promociju u elitni rang.

Sa druge strane Fulam Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića u poslednjem meču gostuju Birmingemu, koji je u indentičnom položaju kao i Reding. Ipak londonski tim mora i da se nada da će Kardif podleći pritisku, ne bi li izbegli nastup u vrlo neugodnom baražu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter