0
Kladionica

FOTO: Juventus

HOTSPORT TIKET DANA: Tri pobede domaćina i trijumf Juventusa u Milanu za korak bliže tituli

Objavljeno: 28.04.18 u 09:33

Biće žestoko u borbama za opstanak u eliti kao i pojedinim pokušajima da se stigne do titule ili plasmana u Evropu tako da sledi intresantna trka prvog dana vikenda.

SAUTEMPTON – BORMAUT 1 (1.75)

Samo pobeda ostavlja nadu domaćinu da i naredne sezone može da nastupa u eliti tako da ce Sveci juriti tri boda po svaku cenu sa rivalom koji je odavno uplovio u mirnu luku.

FRAJBURG – KELN 1 (2.15)

Često kada se izgubi rezultatski motiv onda timovi mogu da pokvare računicu rivalima, ali „jarčeve“ će pokušati da ukroti domaćin i dođe do uspeha spasa pred konačan rasplet trke u Bundesligi.

INTER – JUVENTUS 2 (2.30)

Remi i poraz od Napolija doneo je paklen finiš trke za titulu u „kalču“, ali je sve u rukama šampiona koji u Milano stiže po tri boda kako bi se primakao cilju i derbi će biti veoma uzbudljiv.

VILJAREAL – SELTA 1 (1.75)

Nisu odustali domaći od plasmana u Ligu Evrope naredne sezone, a ako žele da budu na međunarodnoj sceni potrebno je da savladaju rivala iz Viga, koji je veoma opasan na strani.

Ukupna kvota na tiketu je 15,14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter