0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE ODGOVOR EVROLIGE: Himki uložio žalbu zbog poništnih poena Dženkinsa (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.18 u 19:30

Košarkaši Himkija sinoć su na svom terenu tesno poraženi od moskovskog CSKA, a ovu utakmicu obeležila je kontroverzna završnica u kojoj su poništeni poeni Čarlsa Dženkisa sa pobedu domaćina.

Tako je tim iz Podmoskovlja ostao bez majstorice i šanse da nakon pete utakmice domogne plasmana na završni turnir u Beogradu, a iz kluba su već uputili žalbu na adresu Evrolige smatrajući da im je ukradena pobeda.

Naime, u momentima kada je Črls Dženkis kretao na ulaz za lagane poene sudije su prekinule igru zbog signalizacije zapisničkog stola da je trener Himkija Jorgos Barcokas zatražio izmenu.

Grčki stučnjak je nakon ove situacije burno protestvovao, pokazujući da nije tražio promenu u svom timu ali to ništa nije vredelo.

Hiki se sa ovom odlukom nije pomirio i posle utakmice je uputio žalb, u kojoj je pored ove situacije pominje i greška u koracima prilikom pobedonosnih poena Korija Higinsa.

Evroliga će u najkraćem mogućem roku izvršiti analizu ovih situacija i izdati saopštenje povogom žalbe ekipe iz Podmoskovlja, koja će jako taško nešto uspeti da promeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter