4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

BOKANOVA SO NA RANU: Predsednik Budućnosti propisno ‘nagazio’ Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 28.04.18 u 23:11

Dragan Bokan, prvi čovek podgoričke Budućnosti, nije propustio još jednu priliku da iskaže svoj stav o Crvenoj zvezdi.

Budućnost je savladala crveno-bele 3-1 u seriji i stigla do prvog šampionskog pehara u istoriji kluba, a gostujući na RTV Crne Gore, Bokan je iskoristio situaciju i ponovo se osvrnuo na crveno-bele:

Kada sam se iz prvog lica uverio u snagu i organizaciju Evrolige, nije mi jasno kako je Zvezda, sa takvom snagom i podrškom koju je imala od Evrolige, to ispustila i zbog čega je došla u situaciju da je Budućnost pobedi sa budžetom od 1,35 miliona evra. Zvezda je imala veliki budžet, imaju grad od dva i po miliona ljudi. Zaista mi nije jasno kako, u takvim uslovima, nemate ekipu da se prošetate ABA ligom, rekao je on za RTCG.

Potom je još jednom potvrdio da će se Podgoričani naći u elitnom takmičenju, uz pojašnjenje šta bi trebalo da poboljšaju:

Moramo poboljšati IT sektor kao i svlačionice, VIP salon, sale za sastanke. To će sve biti potrebno za komplikovane uslove Evrolige.

A i ekipi predstoji renoviranje…

Tačno je da moramo imati ozbiljan sastav i budžet mnogo veći od dosadašnjeg, ali, s druge strane, imamo proizvod koji vredi. Imamo mogućnost da značajan prihod obezbedimo prodajom karata. Dosad smo imali prihod od karata oko 70.000 evra, a sada, Evroliga projektuje, da ćemo imati oko milion.

Ono oko čega ne bi trebalo da bude dileme, jeste ostanak trenera Džikića na klupi Budućnosti.

Na kraju, na red je došla i sudbina trenera Aleksandra Džikića:

– Džikić živi u Siti kvartu i tu ostaje, jedino ako ne izrazi želju da pređe na Zabjelo ili neku drugu lokaciju u Podgorici. Džikić ima važeći ugovor i ostaje i vodiće Budućnost u Evroligi. Tu nema dileme, čovek je ostvario najveći uspeh. Veliki je interes i kluba, navijača i Džikića da ostane, jer je napravio najveći rezultat u istoriji kluba i svojoj karijeri. Smatram da je ovo velika šansa i da Aleksandar Džikić postane još veći nego što je sada, zaključio je Bokan.

0
0

4 Komentara

  1. Pogresili ste g.Bokane. To nije zvezda iz velikog grada,to je fmp2,mali klub iz predgradja Bg. Zvezda u kosarci se ugasila,ne postoji

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je Bokane. Kad je n.č.unistavao Partizan uz pomoc drzave,nije kukao. Zasluzeno ste u Evroligi,sa znatno manjim budzetom,5 puta ih oderete. Svaka cast,a oni neka kukaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter