0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Aleksandar Mitrovic of Serbia Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

BENITEZ ‘MENJA PESMU’: Imamo ´win-win´ situaciju, Mitrović je još uvek naš!

Objavljeno: 28.04.18 u 10:38

Srpski reprezentativac je sinoć produžio svoju seriju golova u Čempionšipu.

Mada iz ofsajda, Aleksandar Mitrović je golom pogurao Fulam ka direktnom plasmanu u Premijer ligu.

Očigledno je nekadašnji napadač Partizana doneo pravu odluku kada je bilo vreme da se zimus odabere neka druga sredina. Mitrović se kod Slaviše Jokanovića preporodio i igra odlično, što nije promaklo navijačima Njukasla, a ni samom Rafi Benitezu koji je glavni krivac što je Fulam dobio veliko pojačanje za povratak u elitu.

Izjavama da ne računa na njega je španski trener ‘oterao’ Mitrovića na pozajmicu, dugo se nije oglašavao da bi u poslednje vreme sa nekoliko izjava pokazao da je itekako ispratio sve što čini Srbin:

– Odlazak Mitrovića na pozajmicu je perfektna odluka, mi smo sada u ´win-win´ situaciji. On je i dalje naš fudbaler. U kontaktu sam sa svim igračima koji su na pozajmici, pratimo ih. Gledao sam hajlajte nekih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter