2
U pripremi

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA ĐUKIĆA: Partizan bez jednog od najboljih juri minus protiv Čuke!

Objavljeno: 27.04.18 u 10:42

Trener crno-belih Miroslav Đukić suočava se sa kadrovskim problemima, pošto se listi povređenih priključio i jedan od najproduktivnijih igrača tima.

Prvi špic Partizana, Leandre Tavamba, ima problem sa meniskusom, a za saniranje povrede treba dve do tri nedelje

Tavamba je u civilu pratio mec sa Radničkim iz Niša u lozi na stadionu Partizana, a procene su bilie da je trener Miroslav Đukic posle velikog broja mečeva hteo da odmori napadača.

Ipak, kako saznaje HotSport, stasiti momak iz Kameruna ima problem sa meniskusom i mora na bolovanje u trajanju od dve do tri nedelje. Ovu su procene lekara crno-belih tako da je izvesno da Partizan 9. maja u revanšu Kupa Srbije protiv Čukarickog verovatno neće moći da racuna na golgetera.

Tavamba je imao jedan duel na treningu, koji je bio koban i sada mu predstoje terapije kao i golmanu Vladimiru Stojkoviću koji se oseca mnogo bolje.

Sledeca stanica u plej-ofu je Novi Sad gde Partizan u nedelju gostuje Vojvidini koja je jesenas na „Karađorđu“ savladana golom Bojana Ostojića u zaustavnom vremenu. Sada je iskusni defanzivac izvan stroja.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter