0
Evroliga

ŠTO ULAZIŠ U FRKU KAD SI SLABIJI: Šengelija se šepurio nakon pobede nad Fenerom, Kalinić mu sinoć brutalno odgovorio (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.18 u 11:20

Košarkaši Fenerbahčea sinoć su pobedom nad Baskonijom overili plasman na četvri uzatopni fajnal-for Evrolige, a dvojica naših reprezentativaca imala su veliki udeo u tome.

Marko Gudurić bio je najefikasniji strelac istanbulskog tima sa 22 poena, a sjajnu partiju pružio je i Nikola Kalinić koji je dodao 13.

Upravo je Kalinić nakon sinoćne pobede imao malu verbalnu raspravu, takozvani „trash talk“, sa jednim od najboljih igrača španskog tima Tornikeom Šengelijom, koji je nakon pobede tima iz Vitorije u trećoj utakmici prišao klupi aktuelnog prvaka Evrope poručivši im -Sada je naše vreme-.

Ovo mu je naš reprezentativac upatnio i nakon konačnog trijumfa turskog tima mogli ste videti Kalinića koji nešto dobacuje igračima Baskonije, pokazujući rukom na imaginarni sat na ruci.

Ova gestikulacija bila je naravno upućena Šengeliji, koji je posle toga sportski prišao delegaciji Fenera tokom večere i čestitao im na zasluženoj pobedi, uz želje da u Beogradu odbrane trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter