4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GLASAJTE ZA VAŠEG FAVORITA: Ovo su tri predloga za slogan na autobusu Srbije na Mundijalu

Objavljeno: 27.04.18 u 09:39

Do početka Svetskog prvenstva u Rusiji ostalo je još tačno 48 dana, a kako se polako bliži taj 14. jun fudbalska groznica sve više trese planetu.

Svetska fudbalska asocijacija (FIFA) prethodnih meseci pozivala je navijače, da putem njihovog oficijalnog sajta predlažu slogane koji će biti ispisani na autobusima reprezentacija.

Svetska kuća fudbala je zatim izabrala po tri slogana slogana za svaku od zemalja, od kojih će nakon internet glasanja jedan krasiti vozilo kojim će se fudbaleri prevoziti na treninge i utakmice tokom šampionata.

Što se tiče naše reprezentacije izabrana su sledeća tri slogana:

-BECAUSE, WE ARE THE TEAM !- (Jer, mi smo tim)

-Jedan tim, jedan san – Srbija!-

-Izaberi svoj put do pobede!-

Nekima će se predlozi dopasti, nekima ne, a za vašeg favorita možete glasati na zvaničnom sajtu FIFA.

Što se tiče ostalih reprezentacija, neke od njih u izboru imaju zaista originalne slogane, dok drugi imaju na najmanju ruku neinspirativne.

Kada su u pitanju reprezentacije iz naše grupe, jedan od predloga Brazilaca je -Cela nacija igra u ovom timu!-. Sa druge strane Švajcarci nisu bili baš kreativni pošto njihov slogani glase -Hop Švajcarska! Hop Švajcarska! Hop Švajcarska!- i -Četiri jezika jedna zemlja-, Kostarkinaci: -Ne postoji nemoguće kada cela država igra-.

Jedan od predloga Argentine jeste -Magija u pokretu-, Senegala -Lav samo ide napred-, Nigerija -Krila afričkog ponosa-, Hrvatska „Mala zemlja, veliki snovi!“, „Srcem do vrha!“, „Želja u srcu je moć u terenu“.

Za vaš omiljeni slogan možete glasati do 14. maja.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter