0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

MILOŠ VESELINOVIĆ: Spremni smo maksimalno, zašto da ne pravimo dobre rezultate

Objavljeno: 27.04.18 u 16:59

Ekipa Voždovca u nedelju nastavlja takmičenje u plej-ofu Superlige.

Naredni rival jeste Radnički, a meš će se odigrati na stadionu Meraklija.

Voždovac je upisao dve vezane pobede nad Vojvodinom i Napretkom, dok su Nišlije u nizu od dva poraza. Oba tima i dalje gaje evropske ambicije za ovo leto, te će ući motivisani u meč što je potvrdio i strateg Voždovca, Veselinović:

– Prethodne dve utakmice na domaćem terenu smo pobedili, što je i bio cilj, poored ostalih stvari koje potenciramo. Uspeli smo da osvojimo šest bodova koji nam daju izvesnu dozu samopouzdanja i sigurnosti i ta vera da ovo što radimo se i dodatno pojačala, jer uveliko daje rezultate. Spremni smo, maksimalno treniramo i pripremamo se. Očekuje nas još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali sam siguran da smo prilično dobro razumeli ciljeve i ideju igre i šta hoćemo da postignemo. Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u Nišu, svesni smo svih vrlina i mana i specifičnosti gostovanja, tako da ćemo da uradimo sve što možemo da bismo tu utakmicu odigrali na najbolji mogući način, rekao je Miloš Veselinović, da bi se potom Alen Mašović nadovezao:

– Treći put kako se sastajemo sa njima i imamo pozitivan skor. Doneli smo bod iz Niša jesenas, a na ‘krovu’ smo osvojili sva tri boda. Siguran sam da nas očekuje jedna jako teška utakmica, jer znamo kako igra Niš. Mi ne nosimo belu zastavu i idemo da se nadigravamo, a bolji neka pobedi.

(Izvor: YouTube/Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter