0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

ČEMPIONŠIP: Gol Mitrovića za mesto koje vodi u Premijer ligu, sada se čeka Kardif (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.18 u 22:50

U prvom meču 45. kola Čempionšipa Fulam je na svom terenu sa 2:1 (1:1) savladao prežaljeni Sanderlend.

San o Premijer ligi se još uvek živi na Krejven Kotidžu. Očekivalo se da četa Slaviše Jokanovića lakše izađe na kraj sa novim trećeligašem Sanderlendom, a spasilac u 75. minutu bio je srpski reprezentativac Aleksadnar Mitrović. Ali, idemo redom…

‘Crne mačke’ su u London stigle kao novi trećeligaš, ali su posle 28. minuta igre stavile do znanja svima da se neće predavati u poslednja dva kola. Sanderlend je poveo u 28. minutu golom Asoroa. U poslednjem minutu prvog dela igre Fulam je uspeo da izjednači preko Brazilca Piazona.

U drugom delu igre četa Slaviše Jokanovića je krenula na sve ili ništa. Ređali su se pokušaji Mitrovića, Johansona i Karnija. Muke navijačima domaće ekipe skratio je Aleksandar Mitrović. Johanson je u 75. minutu izveo slobodan udarac, a Srbin je iz ofsajda glavom postigao gol, sudija nije video nedozvoljenu poziciju i priznao ga je – 2:1.

Kolo pre kraja Čempionšipa Fulam je drugi sa 88 osvojenih bodova, dva više od Kardifa sa utakmicom manje. Velšani sutra gostuju Halu, a drugo mesto vodi dirketno u Premijer ligu.

Aleksandru Mitroviću je ovo bio 11. gol u dresu tima sa Krejven Kotidža.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter