1
AdmiralBet ABA Liga

VLADIMIR CVETKOVIĆ: Zvezdi je potreban iskusniji trener!

Objavljeno: 26.04.18 u 16:27

Crvena zvezda je izgubila dva trofeja i mogućnost da sledeće sezone nastupa u Evroligi, a evo šta o tome misli bivši član crveno-belih.

Poraz od Borca iz Čačka pokrenuo je pravu lavinu koja se za sada obrušava na trenera tima sa Malog Kalemegdana Dušana Alimpijevića. O ‘krizi’ u Zvezdi govorio je nekadašnji košarkaš ovog kluba, ali i direktor fudbalske sekcije Vladimir Cvetković.

– Zvezda je trenutno u blagoj krizi, ali verujem da će se izvući. Predsednik Nebojša Čović će to uspeti da sredi, izlazio je on i iz gorih situacija, pa tako će i iz ove. Objektivno, tim je slabiji nego ranije. Došao je relativno neiskusan trener i normalno da je došlo do pada, ali to nije ništa tragično – istakao je legendarni Vladimir Cvetković za ‘Informer’ i nastavio:

– Međutim, ako pričamo o budućnosti, mislim da bi Zvezda trebalo da ima jačeg trenera. To im je neophodno. U svemu mora da bude jači, i po iskustvu, a i po rezultatima koje je ostvario u karijeri.

Danas se pojavila informacija da bi Dušan Alimpijević mogao biti smenjen, ali je demanti stigao od strane prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

0
0

1 Komentara

  1. Ako nas nece da poslusa valjda ce vas da poslusa tvrdoglavi Covic Alimpijevic je mnogo mnogo zelen to bi bilo kao da ja vodim Zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter