0
Domaći fudbal

ŠOK U EVROPI: Preko celog stadiona u Srbiji nacrtan polni organ (FOTO)

Objavljeno: 26.04.18 u 14:51

Svašta smo videli u srpskom fudbalu, ali nešto ovako se ne pamti, slika se brzo širi Evropom i postaje sve popularnija vest.

Splitska Torcida je u želji da napakosti Hrvatskom nogometnom savezu na travi nacrtala ‘svastiku’ pred meč kvalfikacija za Evropsko prvenstvo protiv Italije. U Srbiji su izgrednici otišli korak dalje. Naime, juče je Evropu obišla slika stadiona Slatine gde je neko preko celog terena nartao muški polni organ.

– Sve se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka. Pretpostavljamo da je najverovatnije ručnom kantom za prskanje voća i smešom koja uništava travnate biljke, iscrtao muški polni organ veličine preko 50 metara – rekao je Nemanja Đorđević, član uprave kluba iz Slatine.

Ko je to uradio nije poznato, stanovnici smatraju da je urađeno iz osvete. Na ovom stadionu se takmiče dva kluba Slatina i Mršinci.

Posle 157. večitog derbija izgleda da je Falus postao ‘zaštitni znak’ srpskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter