0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESELINOVIĆ: Po svemu što smo pokazali protiv Voždovca, zaslužili smo da rezultat bude drugačiji

Objavljeno: 25.04.18 u 22:17

Posle trećeg uzastopnog poraza Vojvodina gotovo da i nema realne šanse da se plasira u evropske kvalifikacije ove sezone.

Danas je bolji bio Voždovac koji je na svom stadionu slavio rezultatom 2:1.

Mašović je u velikoj meri rešio meč sa dva gola u ranoj fazi utakmice, da bi Arsić u 76. minuta postigao tešni gol za Novosađane. Trener Vojvodine Miloš Veselinović je drugo poluvreme apostrofirao kao način igre koji želi od svojih igrača:

– Pre svega, čestitam fudbalskom klubu Voždovac i mom kolegi Milošu Veselinoviću na pobedi. Igračima i svima koji rade u Voždovcu iskreno želim mnogo sreće i uspeha, jer neke od tih ljudi poznajem lično i zaista smatram da je ovaj klub po mnogo čemu primer kako bi trebalo da se radi u našem fudbalu. Sa druge strane, moram da čestitam i našim igračima na uloženom trudu, energiji i želji. Jesmo izgubili utakmicu, ali ovaj meč, pogotovo drugo poluvreme, predstavlja put kojim Vojvodina treba da ide i Vojvodinu kakvu ja hoću, a to je tim koji dominira, koji se ne predaje ni pri negativnom rezultatu, koji u organizaciji igre zna šta želi i prenosi igru na polovinu protivnika. Po svemu što smo danas prikazali na krovu tržnog centra, mislim da smo zaslužili da rezultat bude drugačiji, čime ni na koji način ne bih želeo da umanjim pobedu Voždovca. Mislim da je naše izdanje bilo veoma kvalitetno, ali uz dve nedopustive individualne greške posle kojih je Voždovac poveo i to je nešto što klub nivoa Vojvodine ne sme sebi da dozvoli. No, moramo da nastavimo da radimo, da verujemo i budemo mentalno jaki. Već uveliko smo počeli pripreme za sledeću sezonu, jer realno nemamo šansu da ove godine izađemo u Evropu. Zato ćemo nastaviti da razvijamo igru i dajemo maksimum na svakom meču, odnosno da pružamo šansu svim igračima, kao što smo je nekima od njih dali i danas, izjavio je Veselinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter