0
ATP

UTUČENI ĐOKOVIĆ: Teško je nositi se sa ovakvim mečevima i porazima

Objavljeno: 25.04.18 u 17:50

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo je novo razočaranje, pošto je već na startu turniru u Barseloni eliminisan od Martina Kližana.

Slovački teniser je u ovom meču slavio sa 2:1, po setovima 6:2, 1:6, 6:3 i tako pokvario Novakov povratak u katalonsku prestonicu nakon 12 godina.

Nakon novog poraza, naš najbolji teniser svih vremena nije krio utučenost novim neuspehom

-Žao mi je što nisam ispunio očekivanja – ni navijača, ni svoja lično. Nisam bio na potrebnom nivou, a priznajem da je teško nositi se sa ovakvim mečevima i porazima. Nastaviću da pokušavam i videću gde će me to dovesti-, rekao je Đoković.

On je istakao da je takmičarski tenis nešto potpuno drugačije u odnosu na treninge, ali i da kao najveći problem vidi nedostatak samopouzanja.

-Možeš da radiš dobro i jako na treninzima, ali mečevi su nešto drugo. Promenio sam detalje u igri, ali ti detalji utiču na igru. Moram da budem strpljiv i da nastavim da radim. To je jedini put-, zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter