0
Evrokupovi

OGLASILI SE IZ RIMSKOG KLUBA: Ostamotili ste Romu i njene navijače!

Objavljeno: 25.04.18 u 14:19

Fudbaleri Liverpula i Rome sinoć su na „Enfildu“ odigrali prvi meč polufinala Lige šampiona u kome je domaćin slavio sa 5:2, a veliku mrlju na ovaj susret bacili su sukobi navijača uoči njega.

Kao što smo već pisali, dvojica navijača Rome uhapšena su u utorak uveče u Liverpulu, a na teret im se stavlja pokušaj ubistva navijača Liverpula.

Nesrećni navijač engleskog tima je nakon prebijanja od strane italijanskih huligana hospitalizovan i nalazi se u kritičnom stanju, a fudbalski klub Roma se nakon incidenta koji su izazvala dvojica njihovih navijača oglasila saopštnjem.

-Fudbalski klub Roma najoštrije osuđuje ovakovo ponašanje malog broja navijača koji su putovali u Liverpul i koji su osramotili klub i sve ostale navijače Rome koji su se ponašali sportski na Enfildu. Ovakvom ponašanju i sukobima sa drugim navijačima nema opravdanja. Klub sarađuje sa Liverpulom, UEFA i nadležnim organima vlasti u ovom slučaju. Naše misli su sa povređenim navijačem Liverpula i njegovom porodicom-, poručili su iz rimskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter