0
Evropske lige

ČEKA SE ODLUKA: Ukoliko prihvati ponudu Boke, Bufon postaje najplaćeniji igrač Argentine

Objavljeno: 25.04.18 u 13:17

Pre nedelju dana pojavila se informacija ja je argentinski velikan zainteresovan za legendarnog golmana Juventusa Đanluiđija Bufona, a sada je rukovodstvo Boke povuklo i konkretan potez.

Naime prema pisanju argentinskih medija, klub iz Buenos Ajresa je italijanskom čuvaru mreže ponudio 2.500.000 dolara ze pet meseci ugovora, što bi ga učinilo najplaćenijim fudbalerom Argentine.

Iako je četrdesetododišnji Bufon na kraju sezone najavio završetak karijere, iz redova Boke uporni su u pokušaju da ga odvrate od prvobitnog plana i produže mu karijeru barem još na kratko.

Predsednik argentinskog giganta Danijele Angelići je zajedno sa Karlosom Tevezom, koji je dve sezone bio saigrač sa popularnim Điđijem u Juventusu, nedavno boravio u Torinu gde su sa iskusnim golmanom razgovarali o mogućoj saradnji.

Iako se prvobitno zahvalio na ponudi, Bufon je zatim obećao da će ipak razmisliti o njoj a neki rok do kojeg bi trebao da se izjasni jeste 17. maj.

Ukoliko odluči da se otisne u južnoameričku avantutu, Đanluiđi Budon će promeniti sredinu nakon punih 17 godina, odnosno još od 2001. godine kada je iz Parme prešao u redove „stare dame“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter