4
Evropske lige

ATP BARSELONA: Kližan eliminisao Novaka već na startu turnira!

Objavljeno: 25.04.18 u 15:00

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon oporavka od povrede nikako ne može da pronađe ritam, a danas je u drugom kolu turnira u Barseloni eliminisan od Slovaka Martina Kližana nakon tri seta, rezultatom 2:6, 6:1, 3:6.

Od samog starta meča videlo se da u Novakovoj igri nešto ne štma, pošto je u njega ušao potpunodekocentrisan i van ritma, a to je Kližan iskoristio i previ set ubedljivo rešio u svoju korist.

Drugi set doneo je i drugu priču na terenu, gde je Đoković prikazao onakvu igru kakva se od njega očekuje i za 27 minuta igre uspeo da uzvrati slovačkom teniseru i izjednači rezultat po setovima.

Tada se činilo da će Novak na krilima odličnog drugog seta u odlučujućem završiti posao, međutim usledilo je neprijatno iznenađenje.

Treći set doneo je izjednačenu borbu do osmog gema, kada je Đoković nekaratkerističnim greškama dozvolio rivalu brejk, a Kližanu je do kraja sigurnim servisom završio posao i plasirao se u narednu rundu gde ga čeka Felisijano Lopez.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter