0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Dugo smo čekali polufinale LŠ, Zvezda igra u Čačku, a tu je i Evroliga…

Objavljeno: 24.04.18 u 08:50

Iako je u pitanju utorak, biće dosta sportskih dešavanja na TV ekranima, za svakog po nešto.

Crvena zvezda večeras igra prvo gostovanje u košarkaškoj Superligi i to u Čačku protiv Borca u okviru trećeg kola grupe A. Taj meč moći ćemo da gledamo na prvom kanalu TV ArenaSport od 18 časova.

Iako igra Zvezda, glavni sportski događaj dana biće na ‘Enfildu’ u Liverpulu gde će gostovati Roma u prvom meču polufinala Lige šampiona. Taj susret u kom ćemo gledati i našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova igra se od 20:45h, takođe uz prenos na TV ArenaSport 1.

SportKlub nam danas nudi Evroligu i to dva meča. U prvom će se sastati Žalgiris i Olimpijakos na prvom programu od 19 časova i on ne može da nam donese prvog učesnika fajnal-fora u Beogradu jer je trenutni rezultat u seriji 1:1.

Međutim, drugi koji počinje odmah nakon tog, od 21h u Španiji između Baskonije i Fenerbahčea bi mogao, jer tim Željka Obradovića vodi sa 2:0 i ima prvu meč loptu za prolaz među četiri najbolja tima.

Pre toga na prvom i drugom kanalu SportKluba moći ćete da gledate teniske okršaje sa turnira u Barseloni, a evo kompletnog TV programa za utorak, 24. april:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter