0
Evropske lige

FOTO: Twitter

POBESNELI BUFON: Kapiten Juventusa napravio haos u svlačionici, a posebno je udario na jednog saigrača! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.18 u 11:33

Poraz od Napolija u 90. minutu upalio je sve moguće alarme u Juventusu, a prekidač je prvi pritisnuo kapiten i golman Đanluiđi Bufon.

Jedni kažu da je Đanluiđi Bufon izgubio kompas i da je zreo za penziju, dok drugi smatraju da je postupio kapitenski. Svašta se poslednjih dana dešava legendarnom golmanu, ali i Juventusu, kome cela sezona polako klizi u ambis.

Najpre su eliminisani od Reala u Ligi šampiona iako su do 97. minuta imali prednost od 3:0 u Madridu, a Bufon je tada crvenim kartonom neslavno završio svoj poslednji pohod ka ušatom peharu.

Zatim su se zaređali kiksevi protiv SPAL-a i Krotonea, a pre dve večeri i poraz od Napolija u sred Torina, čime su sada samo na bod više od iste te ekipe.

Glavni krivac za primljen gol u poslednjem minutu je Marokanac Mehdi Benatija koji je ostavio Bufona u nemilosti Kulibalija dok je ‘iz podruma’ gledao štopera Napolija kako visoko skače i nanosi novi poraz ‘staroj dami’.

Upravo zato je Bufon napravio haos u svlačionici, čak je malo falilo da je potpuno uništi, urlao je na saigrače koji su bili izuzetno loši i gotovo nisu šutnili na gol rivala, a posebno je na udaru bio Benatija.

Podsetimo, upravo Benatija je skrivio penal nad Vaskezom u Madridu, dozvolio je napadaču Krotonea da postigne gol makazicama za nova dva prosuta boda, a kiks protiv Napolija je bila kap koja je prelila čašu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter