2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘FUDBAL JE DANAS I SUTRA’: Milojević ne dozvoljava euforiju, otkrio koliko delikatna je povreda Vujadina Savića…

Objavljeno: 24.04.18 u 12:54

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević traži maksimalnu posvećenost od svojih igrača uoči poslednjih utakmica u sezoni.

Zvezda je nadomak osvajanja titule šampiona Srbije i od toga je dele još samo dve pobede u narednih pet kola. Međutim, Milojević nikako ne želi euforiju.

– Ključ svega ovoga jeste da budemo profesionalni na svakom treningu. Više puta sam rekao: fudbal vam je danas i sutra. Svaki dan novi izazov, nova utakmica, pa i sada razmišljamo samo o Čukaričkom. To je jedini način kako sportista i treba da razmišlja, a crtu podvlačimo tek na kraju. I zato ne vidim da ima neke euforije, niti ću ja da je dozvolim – rekao je Milojević na konferenciji za novinare pred duel sa Čukaričkim.

Pun je poštovanja za klub koji je i sam trenirao i učestvovao u njegovom usponu.

– Znamo da je Čukarički izrastao u klub koji je u vrhu srpskog fudbala. Pretenduju da izađu u Evropu, da li preko prvenstva ili preko Kupa svejedno je. Videli ste da imaju velike šanse posle prve utakmice, obe sa Partizanom su odigrali kvalitetno. Skup je to dobrih igrača, predvođenim Nenadom Lalatovićem, jednim od boljih trenera u Srbiji.

Kada je kadrovska slika u pitanju, jedino je znak pitanja pored imena Vujadina Savića.

Nećemo da žurimo. Imao je dosta veliku pauza. Ta njegova povreda nije toliko česta, ni jednostavna, ne dozvoljava brz povrtak na teren. To je deo mišića sa kojim treba biti jako pažljiv. Videćemo sa njim, nećemo rizikovati ako ne bude bilo potrebe. Želim da i on bude psihički spreman da može da izdrži 90 minuta – podvukao je Milojević.

0
0

2 Komentara

  1. Možda je gospodin, to ne znam, ali je li kukavica, jeste! Za ovog gospodina ne postoje mladi fudbaleri izašli iz podmlatka Zvezde a svi su oni reprezentativci Srbije u raznim kategorijama. On nema hrabrosti da pruži priliku Adžiću (ne na kašičicu, kao dosada), Joveljiću, V.Nikoliću i Erakoviću. Da neki drugi trener ima na raspolaganju ovakve bisere sada bi se već strani klubovi raspitivali za njih! Njemu je važno da u timu ima Donalda i Muhameda (Bena) a na klupi Frimponga i Milijaša!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter