0
Evroliga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

POČELA BORBA ZA EVROLIGU: Predsednik Budućnosti stigao kod Bartomeua

Objavljeno: 23.04.18 u 19:34

Predsednik novog šampiona ABA lige, Dragan Bokan, doputovao je danas u Barselonu gde će obaviti razgovore sa čelnicima Evrolige.

Bokan če se u utorak sastati sa prvim čovekom najelitnijeg evropskog takmičenja Đordijem Bartomeuom i njegovim saradnicima, u cillju pronalaska rešenja i postizanja zahtevanih uslova propisanim od strane Evrolige, pišu „Vijesti“.

Iako je to zaslužila na terenu, Budućnost još uvek nije zvanično postala deo evropske elite, pošto klub još uvek ne ispunjava sve kriterijume koje odabrano društvo zahteva.

Već smo u prethodnom periodu govorili da dvorana „Morača“ u kojoj nastupa podgorički klub, zbog manjka od oko 1000 stolica ne ispunjava standarde Evrolige, a tu je i propisani budžet od najmanje 4.000.000 evra u sezoni.

Bokan je odmah po osvajanju regionalne lige najavio da će klub uraditi sve da ispuni zahtevane uslove, a odlazak u Barselonu je prvi korak ka ostvarenju ovog cilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter