1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ SUBOTICE: Spartak čuva Džejmija Vardija!

Objavljeno: 23.04.18 u 11:49

Spartak iz Subotice rešio je da prebrine sve brige oko napadača u naredne tri godine, evo i kako.

Ostao je Spartak ovog proleća bez jednog od najboljih igrača Đorđa Ivanovića koji je prešao u Partizan. Malo je falilo da i prvi napadač Nemanja Nikolić završi u Zvezdi, ali nije kasno da se to dogodi ovog leta. Zbog toga su ‘golubovi’ odlučili da obezbede bar jednog centarfora.

Reč je o Ognjenu Đuričinu, momku koji je ove zime stigao u Suboticu iz trće lige gde je žario i palio. Za Spartak je ove sezone postigao četiri gola na devet utakmica. To je bilo dovoljno da dobije ugovor do 2021. godine.

Đuričinu je nadimak Džejmi Vardi, a dobio ga je igrajući za Bečej gde je na 45 utakmica postigao 61 gol. U Superligi Srbije je zatresao mrežu Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Ognjen Đuričin je izmislio fudbal za smešnog zvezdinog „kapitalca“ Muhameda (Bena), koji se non-stop smeje kad promaši po nekoliko stopostotnih šansi na utakmici! Šta ćete, čovek je veseljak! To što je Đuričin postigao 61 gol u 45 utakmica, u dresu Bečeja, su za Zvezdu španska sela, jer tamo niko ne prati dešavanja ni u srpskoj ligi, ni u Prvoj ligi Srbije ni naravno u Super ligi Srbije! Oni su više okrenuti planetarnim događajima po savanam Afrike, odakle su sa Komorskih ostrva doveli strašnog napadača Muhameda (Bena)! Ovi iz Zvezde nikada nisu čuli npr. za desno krilo Metalca iz G.Milanovca, mladog Čumića ili za Mileta Savkovića, iz Spartaka, ponajboljeg ofanzivnog vezistu, u Super ligi Srbije! Ovi podaci su za njih „Terrae australis“(iliti „nepoznata zemlja“)! I onda se neko pita zašto je sve manje gledalaca u Srbiji?! Pa, zato što nam većinu klubova vode totalni diletanti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter