0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ NAJAVIO: Šta je Le Talek ovim hteo da kaže?

Objavljeno: 22.04.18 u 00:00

Poslednju liniju odbrane Crvene zvezde u Nišu su činili Damjan Le Talek i Srđan Babić, a Francuz je dao zanimljivu izjavu posle utakmice.

Jednostavno su kompatibilni! Zbog toga generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i trener Vladan Milojević ne žele da ih razdvajaju. Vujadin Savić i Damjan Le Talek igraju sjajno, a ništa slabija nije odbrana Crvene zvezde kada je tu Srđan Babić. Zbog toga je Francuzu, kome u junu ističe ugovor, ponuđen novi, a odgovor se čeka. Ipak, možda smo ga večeras i dobili.

– To je veoma lep jubilej za mene. Igrao sam skoro svaku utakmicu od kada sam došao, tako da ova brojka nije iznenađenje za mene. Na sreću nisam imao problema sa povredama i zato sam i uspeo da sakupim sto utakmica za kratko vreme. Od kada sam došao trener Božović je imao poverenje u mene, sada je ista situacija sa šefom Milojevićem. Hvala im na tome što su mi dali šansu da igram za Crvenu zvezdu, ovo je i njihova zasluga. Videćemo na kom broju utakmica u crveno-belom ću se zaustaviti – rekao je Damjan Le Talek i dodao:

– Nisam verovao kada sam dolazio u Crvenu zvezdu da ću odigrati 100 utakmica i da ćemo kao ekipa napraviti ovako lepe stvari, ne možete da razmišljate na taj način. Naporno sam radio za sve ovo, trudio sam se da igram svaku utakmicu. Mnogo volim da igram, ne želim da propustim nijedan meč. Veoma sam srećan zbog svega što sam uradio u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću imati još više utakmica.

Da li ovo znači da će Damjan Le Talek promeniti odluku i staviti novi paraf na ugovor sa crveno-belima?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter