0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OSVETA SE SERVIRA HLADNA: Igrač kojeg je Manćini odbacio, skupo platio da bi igrao protiv njega – ali se isplatilo (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.18 u 16:19

U svemu tome umešane prste ima i bivši trener Crvene zvedze, Miodrag Grof Božović.

Ruski reprezentativac nije želeo da propusti po svaku cenu megdan, a ‘osvetio’ se Italijanu koji ga je oterao na pozajmicu postavši heroj na drugoj strani.

Karijera fudbalera često piše romane, a današnji dan ostaće svakako upamćen po potezu Artema Dzjube. Pored Miodraga Grofa Božovića, reprezentativac Rusije postao je heroj Arsenala iz Tule postigavši pogodak za bod protiv Zenita (3:3) odakle je došao na pozajmicu u februaru.

Izvadio je iz džepa i platio 150.000 dolara klauzulu da može da nastupi protiv „svoje ekipe“ samo da se „osveti“ za guranje u drugi plan od strane Roberta Manćinija. I uspeo je u 88. minutu sa igračem manje kojeg je imao Arsenal, Dzjuba da pogodi mrežu i donese veliko slavlje na tribinama. Pokvario je Zenitu računicu u pokušaju plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Šanse za tim Baneta Ivanovića još postoje, a Arsenal u preostala tri kola ulazi sa mirnim snovima pošto je opstanak odavno obezbeđen, a bivši trener Crvene zvezde Božović je udario još jedan pečat i tamo je ove sezone poznat kao majstor za rušenje velikana. Od dva meča sa Zenitom upisao je četiri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter