0
Evropske lige

LAZAR MARKOVIĆ NAKON PREKIDA JEDNOGODIŠNJEG POSTA: Liverpul ne može sa mnom kako oni hoće!

Objavljeno: 22.04.18 u 12:44

Lazar Marković je u zimskom prelaznom roku stigao u Anderleht, i proteklog vikenda postigao je prvi gol.

Iako su mnogi očekivali da će Marković biti jedan od nosilaca naše reprezentacije, nekkadašnji krilni fudbaler Partizana nije se snašao, pa je posle prosečnih partija u Fenerbahčeu, Sportingu i Hal Sitiju stigao poziv Anderlehta.

Posle postignutog prvenca, upitan za komentar od strane reportera Radio televizije Srbije, Marković je opleo po Liverpulu:

Znači gol da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće. Imao sam težak period u Liverpulu. Samo želim da igram. Liverpul me nije tretirao pošteno, ne želim da ćutim o tome. Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno. Valjda je i normalno da shvatite lično. Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol. Idem dalje, rekao je Marković.

 

Leto se bliži, a čini se da ono donosi i novu destinaciju, s obzirom na još godinu dana ugovora, te želju Liverpula da na Markoviću zaradi bar 20 miliona evra…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter