0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISTA ŽELJA: Partizan i Zvezda razmišljaju identično, da li je povratak još jednog ‘zlatnog orlića’ izvodljiva priča?

Objavljeno: 22.04.18 u 15:20

Neretko se u prošlosti dešavalo da u jednom igraču vide pojačanje i crveno i crno-beli.

Tako nešto bi moglo da se desi i ovog leta kada se budu slale transfer ponude.

Bliži se kraj još jednoj sezoni u srpskom šampionatu, a rasplet je takav da će finiš veoma verovatno proći bez većih uzbuđenja. Crvena zvezda je na korak od titule šampiona, dok će crno-beli morati da se pomuče i za osvajanje kupa pošto su u prvom polufinalnom meču izgubili od Čukaričkog sa 4:2.

Već se sa Topčiderskog brda gleda ka prelaznom roku, dosta je imena u opticaju sa obe strane, a postoje i potencijalna pojačanja koja su zanimljiva i Crvenoj zvezdi i Partizanu. Jedan od njih jeste Rikardo Alveš iz Olimpije, ali i ‘zlatni orlić’ Milan Gajić, prema pisanju domaćih medija.

Gajić bi značio ‘večitima’ na poziciji beka, ali je veliko pitanje koliko je povratak Gajića u srpski fudbal izvodoljiv. Iako se nije naigrao ove sezone uglavnom zbog povreda, Srbin ima veliki ugovor u Bordou do 2020. godine pa bi i pozajmica u Humskoj ili Ljutice Bogdana bila pravo čudo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter