0
Evropske lige

ARSEN VENGER EMOTIVAN: Osećam se kao da sam bio na sopstvenoj sahrani!

Objavljeno: 22.04.18 u 18:45

Arsenal je danas sa 4:1 deklasirao Vest Hem, a to je bio prvi meč za ‘tobdžije’ od kada je Arsen Venger najavio odlazak iz kluba.

Dve decenije života Francuz je dao za Arsenal, legenda je kluba, ali se ove godine sve okrenulo protiv njega, pa i navijači. Sa tribina se često čulo ‘Arsene, odlazi’, ali danas ne. Danas se orilo ‘Samo jedan je Arsen Venger’. Francuz je posle meča bio emotivan, svestan da se uskoro oprašta od kluba kome je podario skoro ceo radni vek.

– Više ne moram da umrem. Pomešane su mi emocije. Moram da kažem da su me ganule sve pohvale koje sam dobio. Bolelo me je to što naši navijači nisu prikazivali sliku o jedinstvu koje želim u klubu. Sport čine pobede i porazi. Moraćete da prihvatite da ćemo gubiti neke utakmice i kada ja odem – rekao je Arsen Venger posle meča sa Vest Hemom.

Arsen Venger je istakao da će klubu biti jako teško da promeni sistem igre posle 22 godine, ali da on neće učestvovati u izboru novog menadžera.

– Klub mora da se pripremi za budućnost i što pre to uradi to bolje. Ali nije moj posao da biram novog trenera. Moje je bilo da vodim ekipu… Dao sam najbolje godine života ovom klubu. Stigao sam kao 46-godišnjak, radio ne šest, nego sedam dana nedeljno pune 22 godine. Nije mi lako samo da ode mi kažem: Hvala na svemu, doviđenja. Ali nije na meni da biram novog trenera.

Francuz nije hteo da otkrije planovi u budućnosti, pa ni da li će ostati u Premijer ligi.

– Emotivno, teško bi bilo, ali ne mogu ni da kažem da ne bih to nikad uradio. U stvari, ne mogu da vam kažem mnogo više od toga, jer ne želim da mi se vratite posle šest meseci i kažete mi: Lagao sin as. Znam da jesam nekoliko puta – zaključio je Arsen Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter