1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOU-TAJM ZA SVE GROBARE I DELIJE: Bivši igrači Zvezde i Partizana udarili jedan na drugog – obojica po het-trik za poluvreme! (FOTO)

Objavljeno: 21.04.18 u 11:15

Groznica subotnjeg jutra zahvatila je bivše igrače Crvene zvezde i Partizana koji su prosto golgeterski ‘poludeli’ u Japanu.

U meču japanske Džej lige između Jokohame, za koji igra bivši napadač Zvezde Ugo Vijeira, i Šonan Belmarea, čiji dres nosi nekadašnji vezista Partizana Alen Stevanović, videli smo kišu golova na obe strane i po dva het-trika upravo navedene dvojice fudbalera.

I to – sve u prvom poluvremenu!

Najpre je Alen Stevanović u osmom minutu otvorio goleadu, da bi je nastavio Ugo Vijeira u 27. Opet je Stevanović bio strelac u 41. minutu, da bi u gotovo istom minutu Vijeira dao dva gola, za svoj het-trik, samo dva minuta pre odlaska na odmor.

Tu nije bio kraj, Stevanović je u prvom minutu nadoknade postigao svoj treći u prvom poluvremenu, kada je rezultat bio 4:3 za Šonan.

Na kraju je meč završen rezultatom 4:4, ali će ostati upamćena ova slika, kao da je igran ‘večiti’ derbi na treningu, jer ovakav izgled semafora ne viđa se svakog dana.

0
0

1 Komentara

  1. Partizanu ne valja Stevanovic nije igrac za Partizan a pojedninci sto igraju su fenomenalni…to je kad su u upravi ovakvi ljudi i kad ti tim sastavlja Ramadani sa Djukicem na celu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter