0
Evropske lige

SERIJA A: Roma rutinski sa SPAL-om, za miran put u Liverpul (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.18 u 16:57

Fudbaleri Rome slavili su na gostovanju ekipu SPAL-a rezultatom 3:0, u utakmici 34. kola italijanskog šampionata.

Na ovaj način Rimljani su sačuvali treću poziiju na tabeli ispred Lacija i Intera i napraravili dobru uvertiru pred gostovanje Liverpulu u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Mogla je „vučica“ na ovom susretu i do ubedljivije pobede od ostvarene, međutim svakako je treneru Euzebiju di Frančesku najvažnije da su upisana tri boda, uz minimalnu potrošnju igrača pred meč na „Enfildu“ ( odmarali Džeko, Kolarov, Peroti, De Rosi, Under).

Roma je u ovaj meč od starta ušla prilično ofanzivno i u prvih pola sata dva navrata ozbiljno zapretila preko El Šaravija i Lorenca Pelegrinija, nakon čijeg je oštrog centaršuta u 33. minutu Roma povela autogolom Frančeska Vikarija.

Mogli su gosti do kraja poluvremena dodatno da uvećaju svoje vođstvo, međutim velike šanse su propuštali pomenuti Pelegrini i Rađa Naingolan.

Upravo je belgisjki reprezentativac na početku drugog poluvremena, tačnije u 52. minutu duplirao prednost Rimljana, a tačku na meč sedam minuta kasnije stavio je Patrik Ščik svojim prvencem u dresu Rome, kada je u pitanju Serija A.

ITALIJA 1 – 34. KOLO:

Subota:

SPAL – Roma 0:3 (0:1)
/Vikari 33ag, Najngolan 52, Šik 59/

18.00: Sasuolo -Fiorentina
20.45: Milan-Benevento
Nedelja:

12.30: Kaljari-Bolonja
15.00: Atalanta-Torino
15.00: Kjevo-Inter
15.00: Lacio-Sampdorija
15.00: Udineze-Krotone
20.45: Juventus-Napoli

Ponedeljak
20.45: Đenova-Verona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter