1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ POTVRDIO PISANJE HOTSPORTA: Idemo po Đorđevića! Donete su definitivne odluke o Donaldu i Le Taleku, a tema je i Đuričić

Objavljeno: 20.04.18 u 16:15

Zvezdan Terzić je otkrio deo planova oko letnjeg prelaznog roka, a čime je potvrdio današnje pisanje HotSporta.

U izjavi za portal ‘Alo’ generalni direktor Crvene zvezde najpre je govorio o statusu Vladana Milojevića, čiji će potpis na produženje ugovora biti verovatno najveći posao leta.

– Treba da se čudo dogodi,  pa da Milojević ode iz Zvezde. Njegov razlog zašto nije potpisao novi ugovor u januaru, kad smo mi hteli, bila je želja da se prvo osvoji titula. Tada mi je rekao: ‘Terza, šta znači da sada potpišem na dve godine, a u maju ne budemo šampioni? Onda moram da idem iz Zvezde.’ Svi njegovi planovi su vezani za Zvezdu. Juče smo imali sastanak oko pojačanja, kvalifikacija, priprema… Ne vidim da ijednim delom mozga razmišlja o drugom klubu. Dogovor je da matematički osvojimo titulu, pa da sednemo da pričamo oko novog ugovora – poručio je Zvezdan Terzić.

Aktuelna tema su i Mičel Donald i Damijen Le Talek kojima ističe ugovor na kraju sezone.

– Donaldu i Le Taleku ističu ugovori. Sa Donaldom sigurno nećemo da produžimo. Želeli smo to da uradimo u januaru, odbio je. I La Talek je odbio, ali bismo voleli da ostane. Obnovili smo razgovor sa njim. U najboljim je godinama, zna zahteve kluba. Ako ode nećemo dovoditi stranca na mestu štopera, već domaćeg igrača.

Zatim je i potvrdio današnje pisanje HotSporta da bi Filip Đorđević iz Lacija mogao da se vrati na ‘Marakanu’.

– Đorđeviću ističe ugovor, veliki je zvezdaš, pričaćemo sa njim. Ne kažem da ćemo ga dovesti. A namera nam je da angažujemo dva špica, jer imamo Pešića i Joveljića, uz pretpostavku da će se Pešić prodati posle kvalifikacija. Imamo šestoricu kandidata. Moramo da vidimo u kakvom je stanju. Nije igrao godinu dana.

Ponovo je aktuelan Filip Đuričić.

– Treba imati u vidu pitanje da li je Filip spreman za igranje u Surdulici, Ivanjici, ne samo u Evropi. Nama je potreban Đuričić koji je spreman da ostavi srce na terenu – podvukao je Terzić.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda je jedan jeftin cirkus u kojem loši klovnovi glume! Imam snažan osećaj da sam ovo već nekoliko puta čuo, jer tzv. menadžment Zvezde je ponovo izgubio kompas. Kada se opiješ, trežnjenje može da bude prtoblematično. Doveli su Muhameda (Bena) iz Olimpijakosa , koji je godinu dana bio rezerva i garantovali mu mu unapred mesto u timu. Zbog ovog Muhameda šanse ne dobijaju Adžić i Joveljić! Sada kao najavljuju da će dovesti Filipa Đorđević, iz Lacija, koji ne igra već godinu dana! Oni i ne znaju da na pozajmicama imaju Pavkova (drugog strelca prvenstva), Romanića i Vučićevića! Jednostavno su ih već pustili niz vodu! Samo privatizacija u Zvezdi može doneti red i napredak, ovo je opšta anarhija i javašluk! Kakvi diletanti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter