0
Domaći fudbal

FOTO: Želimir Krstev

STOJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Nećemo biti puki učesnici protiv Zvezde, poseban fokus na Nišliji Pešiću

Objavljeno: 20.04.18 u 20:23

Fudbaleri Radničkog dočekuju Crvenu zvezdu u 2. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Nišlije na krilima pobede nad Čukaričkim, a Zvezda nošena pobedom u večitom derbiju obećavaju zanimljiv duel, a po izjavama koje kruže medijima evidentno je da u „bitku za Čair“ niko neće ući sa belom zastavom.

Legenda Radničkog Saša Stojanović proveo je deo svoje karijere na „Marakani“, a sutra protiv svog bivšeg kluba očekuje dobru utakmicu.

– Očekujem pre svega pun stadion, kao što je bilo pre par sezona. Ne izlazimo na teren da učestvujemo, već ćemo se boriti za svaku loptu, za svaku šansu. Za nas je sve osim poraza dobar rezultat i time trebamo da budemo zadovoljni, poručuje pipularni Caki.

Radnički se ozbiljno pripremao i ništa nije prepušteno slučaju, a evidentno je da nema nepoznanica, bar što se Stojanovića tiče.

– Sa dosta igrača Crvene zvezde sam već igrao, često smo u kontaktu i nema tu mnogo misterije i skrivenih aduta, crveno-beli su sačinjeni od kvalitetnih igrača, bilo ko od njih u svakom trenutku može da donese prevagu i reši utakmicu, a posebno treba obratiti pažnju na Nišliju Aleksandra Pešića, koji je već pokazao da mu prija igranje protiv Radničkog na „Čairu“, jasan je Stojanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter