3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Bomba u Ljutice Bogdana – Zvezdi stiže pojačanje iz Lacija?! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.18 u 10:18

Crveno-beli već prave velike planove za dolazeći prelazni rok kojim bi trebalo da se oformi tim za evropske izazove.

Čelni ljudi Crvene zvezde posebno moraju da vode računa o nekoliko pozicija.

Jedan od onih ključnih jeste pozicija napadača, na kojoj bi mogla da nastane velika rupa ovog leta ukoliko bi klub napustio Aleksandar Pešić što se i očekuje.

Plan je da Crvena zvezda posle ‘overe titule’ krene u sklapanje tima za Evropu. Nije lako proći sito do grupne faze Lige šampiona, a za taj delikatan uspeh potrebni su provereni domaći igrači.

Sličan recept od prošlog leta koji se pokazao kao pun pogodak uz palicu trenera Vladana Milojevića biće primenjen u narednom prelaznom roku. Lista je sastavlja, a na njoj je u ‘konkurencuji’ za ulogu napadača kako saznaje HotSport internacionalac Filip Đorđević kome ističe ugovor sa Lacijom.

Ovaj 31-godišnji napadač je imao i reprezentativni staž, dok za Rimljane ne igra već skoro godinu dana posle operacije kolena, ali je potpuno zdrav za nove izazaove i dobio je poziv da se posle Nanta vrati u Francusku i postane član Monpeljea.

Ipak, od 2006. godine od kako je napustio crveno-bele nekoliko puta se spominjao dolazak na pozajmicu kada nije igrao. Sada nema prepreka ako se postigne dogovor i kontakt je uspostavljen. Put do realizacije, ruku na srce, neće ići glatko.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Без обзира што из зна душе презирем црвену звезди и желим им да ако Бог да, играју у Београдској зони. Али свиђа ми се ово када видим да напокон и неког Србина хоће да врате из иностранства, а не да доводе оне црнце из Африке.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter