0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Serbia goal scorer Aleksandar Kolarov celebrates after the game Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Morgan Treacy

DOBIO ‘VOLJNO’: Kolarov propušta SPAL, odmara za Liverpul

Objavljeno: 20.04.18 u 16:35

Srpski internacionac Aleksandar Kolarov neće igrati narednog vikenda u utakmici italijanske Serije A protiv SPAL-a.

Euzebio di Frančesko dao je slobodno levom beku ‘vučice’ za utakmicu 34. kola Serije A, budući da već tri dana kasnije se igra najvažniji meč u novijoj istoriji Rome protiv Liverpula u polufinalu Lige šampiona.

Rimljani će u utorak gostovati na ‘Enfildu’ u prvom meču ovog okršaja, a Kolarov verovatno neće biti jedini starter koji će odmarati za vikend.

Ipak, taj meč za Romu neće biti beznačajan, budući da se i dalje bori sa Lacijom i Interom za treće i četvrto mesto koje će ih i naredne sezone odvesti u elitno takmičenje.

Roma ima 64 boda, kao i Lacio, dok je Inter trenutno peti sa 63 i igraće protiv Kjeva, dok se ‘nebesko plavi’ sastaju sa Sampdorijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter