0
Evropske lige

ARSENE, DOSTA JE: Francuz posle 22 godine i definitivno odlazi iz Arsenala

Objavljeno: 20.04.18 u 11:36

U nekoliko godina je odlazak francuskog stratega iz Arsenala bio blizu, međutim sada je sve jasno.

Arsen Venger na kraju sezone i definitivno odlazi iz Arsenala.

Francuz je još 1996. stigao u londonski klub nakon što je isti posao obavljao u Nagoji.

Osvojio je sa Arsenalom čak 17 trofeja, tri Premijer lige, sedam FA kupova i sedam Komjuniti šildova. Sem što je rekorder po broju osvojenih FA kupova, jedini je trener u istoriji koji je uspeo da osvoji titulu bez poraza, 2004. godine sa čuvenom generacijom ‘Nepobedivih’.

– Posle pažljivog razmišljanja i razgovora sa ljudima u klubu, osetio sam da je pravi momenat da napustim klupu Arsenala. Zahvalan sam za zbog privilegije koju sam imao da služim ovom klubu tokom tolikih nezaboravnih godina. Vodio sam ovaj klub sa maksimalnom povećenošću i integritetom. Želim da se zahvalim osoblju, igračima, rukovodstvu i navijačima koji su mi boravak u klubu učinili tako posebnim. Apelujem na navijače da budu uz tim do kraja sezone. Apelujem i na sve Arsenalove navijače da nastave da dele dosadašnje vrednosti kluba. Volim vas sve, poručio je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter