0
Košarka

UŽASNE VESTI ZA NIKSE: Porzingis zbog povrede propušta i narednu sezonu!?

Objavljeno: 19.04.18 u 21:35

Prva zvezda Njujork Niksa Kristaps Porzingis početkom februara doživeo je tešku povredu, zbog koje je znatno pre vremena završio sezonu.

Supertalentovani Letonac je u meču sa Milvoki Baksima, prilikom jednog doskoka, pokidao prednje ukrštene ligamente nakon čega je ubrzo i operisan.

Iako je hitirški zahvat prošao dobro, proces rehabilitacije baš i ne ide po planu, a vlasnik franšize iz „velike jabuke“ Džejms Dolan danas je navijačima saopštio jednu vrlo lošu vest, a ona glasi da bi Porzingis mogao da propusti i čitavu narednu sezonu.

-Rečeno mi je da će njegov povratak biti negde posle decembra, a postoji šansa da bude van terena sve do kraja sezone-, poručio je Dolan za „Njujork Post“.

Porzingis je ove sezone odigrao svega 48 utakmica zbog učestalih povreda, a tokom njih je prosečno beležio 23 poena, sedam skokova i dve blokade po meču. Ova povreda ga je takođe koštala i prvog nastupa na Ol-star vikendu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter