1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPILOG BURNOG POČETKA PLEJ-OFA: Oštro kažnjeni igrači Crvene zvezde, Partizana i Čukaričkog!

Objavljeno: 19.04.18 u 19:11

Start plej-ofa i ove godine je bio prilično buran, a uz 157. ‘večiti’ derbi pažnju Disciplinske komisije FSS privukao je i meč između Čukaričkog i Radničkog iz Niša.

U Staroj Pazovi danas održana je redovna sednica Disciplinske komisije FSS, na kojoj su donete odluke o kažnjavanju igrača, ali ne i klubova čiji su navijači i igrači pravili izgrede prethodnog vikenda.

Kazne sa klubove tek će stići za sedam dana, narednog četvrtka, za kada je sazvana nova sednica Disciplinske komisije, dok se ne skupi još tačnih informacija oko prestupa.

Za sada je stigla informacija da će Mičel Donald i Sejduba Suma, koji su se potukli u 98. minutu 157. ‘večitog’ derbija i zato će odslužiti po dve utakmice suspenzije.

Kazne su stigle i na račun igrača Čukaričkog, koji su burno reagovali na dešavanja u meču protiv Radničkog iz Niša, koji su gosti dobili preokretom sa 3:2 uz penal i dva isključenja.

Čukini ‘pocrveneli’ igrači su kažnjeni sa: dva meča Darko Puškarić i jednim Miladin Stevanović.

 

0
0

1 Komentara

  1. A šta je sa onim nasilnikom iz Niša što polomi vilicu Zoriću. Za njega nema kazne, šta radi komisija, ugledajte se na engleze kako naknadno kažnjavaju igrače koji maprave nasilnički ispad, a sudija ne vidi ili ne reaguje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter