2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOKAN PORUČIO: Pričali smo sa ljudima iz Evrolige, imaćemo najjači tim u istoriji

Objavljeno: 18.04.18 u 18:42

Podgoričani ozbiljno rade na dobijanju potrebne licence za nadmetanje u Evroligi.

Šampion ABA lige je odradi sve što je potrebno na terenu, ostalo je da čelnici kluba omoguće igračima nastupanje u elitnom takmičenju.

U razgovoru za Radio televiziju Crne Gore, prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan, je otkrio da je obavljen razgovor sa čelnim ljudima Evrolige kao i da navijači prvaka Jadrana mogu da budu optimistični.

– Ne želim da otkrivam detalje, jer znam da će se zloupotrebljavati i želim da budem jako precizan i oprezan. Javnost će biti blagovremeno informisana. Sve ide kako treba – poručio je Bokan. Sve je u rukama Budućnosti, Podgorice i Crne Gore. Šo se tiče kapaciteta „Morače“, finansija kluba i svih ostalih uslova – to je rešiva stvar. Imamo rešenje i za garancije prvoklasnih banaka. Siguran sam da će Podgorici biti potrebna najbolja moguća organizacija, kazao je Bokan.

On je govorio o tome kako sem rada na licenci, klub u planu ima poboljšanje tima kako Budućnost ne bi samo statirala među elitom.

– Ako Budućnost želi da igra Evroligu, mora da ima respektabilan tim i siguran sam da će ga imati i siguran sam da će Budućnost možda sledeće sezone imati najjači tim u istoriji.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je vjestacki projekat i bilo je samo pitanje vremena kad ce potonuti.. Srećno joj potone! Naprijed Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledajte sad svi sto ste navijali za buducnost.svi sto ste pricali kako je zvezda drzavni projekat i kako je treba svrgnuti sa trona.evo desilo se.al desice se i to da ni vi bar 10 godina necete ni blizu tog trona sa sve zvezdom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter