0
Evropske lige

NAGRADA ZA SJAJAN POSAO: Sprema se novi ugovor za Jokanovića

Objavljeno: 17.04.18 u 16:32

Slaviša Jokanović ove sezone radi sjajan posao u Fulamu, koji je pod njegovim vođstvom napravio neverovatnu seriju od 21 utakmice bez poraza i još uvek ima šansu za direktan plasman u Premijrer ligu.

Srpskom stučnjaku preostala je još jedna godina ugovora sa londonskim klubom, ali prema vestima iz Egleske već ovoga leta ga očekuje nova pojačana ponuda od strane zadovoljne uprave Fulama.

Trenutno i Jokanović i klub drže fokus na borbi za povratak elitno društvo, a posteje vrlo realne šanse da se od naredne sezone na „Krejven Kotidžu“ gleda premijerligaški fudbal.

Fulam je nesrećnim remijem sa Brentfordom (golom u 94. minutu) u poslednjem kolu pao na treće mesto na tabeli sa bodom manje ali i utakmicom više od drugoplasiranog Kardifa našeg Marka Grujića.

Ipak ukoliko londonski tim ne uspe da prestigne Velšane u završnici šampionata ostaje im realna šansa da se kroz plej of probije do prvoligaškog društva.

Jokanović je u klub došao decembra 2015. godine, dve godine nakon što je klub ispao iz Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter